Gastenboek

Deel je ervaringen. Laat een berichtje achter in het gastenboek.

Benieuwd naar nog meer ervaringen, kijk op facebook.

17 Reacties

 1. Elke keer weer een weldaad voor mijn lichaam, heerlijk ontspannend, en exact de juiste plekken raakt Esmée bij de ontspannende massage .
  Dankjewel , verheug mij er iedere keer weer op .

 2. Ik ben bij meerdere massage-therapeuten in Groningen geweest, en vind Esmée in vergelijking met anderen erg goed. Daarnaast kan zij je echt op je gemak laten voelen. Er is ook een hele ontspannen rustige sfeer tijdens de (ontspannings)massage. Een aanrader dus!

 3. Yes! Ik ga weer. Vanmiddag krijg ik weer een heerlijke massage van Esmee.
  Het is niet alleen ontspannend, maar ook een weldaad voor je lijf.

 4. Vandaag een stoelmassage ondergaan, en ik heb vooraf aangegeven dat ik behoorlijk veel pijn had aan mijn linkerschouder.
  Hoe het precies werkt, ik weet het niet. Wat ik wel weet en merk, dat mijn schouder zo goed als pijnloos is na de massage. We zijn nu een aantal uren verder, en nog steeds voelt het goed.
  Ook verder is het een aangename behandeling , mede ook door de houding en instelling van Esmee. Bedankt!!

 5. Esmée kan niet alleen goed masseren, ze stelt je op je gemak en luistert naar je! Het was heerlijk en ik kom zeker terug. Een aanrader voor iedereen die wel wat ontspanning kan gebruiken.

 6. Bevooroordeeld? Vast en zeker, ze is tenslotte mijn dochter;-)
  Bevoorrecht? Ja! Want ik krijg regelmatig ontspanningsmassages.

  Maar nu ben ik toch wel oprecht verbaasd en vooral heel blij…..
  Ik ben al na 1 shiatsu behandeling van m’n lage rugpijn af!!!!
  (Ik had waarschijnlijk een zenuw bekneld bij mijn si gewricht die naar mijn bovenbeen uitstraalde. Ik kon haast niet meer lopen.)
  Dankjewel Esmée!!!

 7. Regelmatig kom ik bij Esmee voor een massage, om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het is heerlijk om te voelen hoe je lichaam zich volledig ontspant. Daarnaast neemt Esmee altijd de punten mee waar ik last/pijn heb. Esmee is vakkundig, ze luisterd naar je wensen, je pijnklachten, suggesties en daar past ze haar massage op aan.
  Ik kom er altijd volledig ontspannen vandaan en kan er dan weer een tijdje tegenaan!

 8. Tijdens een massage kan ik mij eindelijk eens echt ontspannen. De muziek die Esmée gebruikt voegt nog meer toe aan de massage en geeft echt een relaxte sfeer. Na de massage voel ik mij ook de hele dag ontspannen en relaxed. Mijn spieren hebben eens in de zoveel tijd echt een massage nodig en daarna kan ik er weer een tijdje tegen aan.

 9. In één woord, overheerlijk! Met al jaren rug-en nekklachten nu eindelijk de oplossing gevonden. Kom volledig ontspannen en weer helemaal “los” weg bij Esmée. Zin in de volgende keer!

 10. Gister een heerlijke Thaise Yoga massage gehad. Als fanatiek sporter (kracht training) zeker een aanrader als afwisseling!

 11. Dit was mijn eerste ervaring met een massagepraktijk en ik was best gespannen. Esmée is rustig en vriendelijk, waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ze nam alle tijd en het was echt een hele fijne ontspanningsmassage. Ik voel me nu heel relaxed en ga mijzelf deze behandeling vaker cadeau geven.

 12. Al lange tijd heb ik last van schouder- en nekklachten. Vanuit het hoofd en de arm- en schouderspieren behandelt Esmée de klachten. De massage voelt ontspannen. Sommige drukpunten zijn ook best pijnlijk maar de behandeling geeft verlichting en naderhand merk ik dat de klachten minder zijn. Een prima ervaring!

 13. Vier weken geleden liep ik letterlijk krom van de rugpijn, ik had last van een drukkend gevoel in mijn lever en had vaak hoofdpijn. Heb naar aanleiding van mijn klachten vier weken lang wekelijks massagetherapie gehad van Esmée. Nu vier weken later ben ik helemaal los en zijn de klachten verdwenen. Esmée is een zeer vakbekwame masseuse. Ik raad iedereen aan om meerdere malen achtereen een massage te nemen bij Esmée om zo van al je klachten af te komen. Esmée nogmaals hartelijk dank voor de heerlijke massages. Ik ga ontspannend en vooral pijnloos mijn grote dag tegemoet.

 14. Door werk veel last van mijn rug gekregen. Na een stevige rug massage was ik zo verbaast dat de zeurende pijn weg was. Moest er gewoon van lachen en toch stiekem opzoek naar bewegingen waar ik de pijn in me rug zou vinden, maar het was echt weg! Ik ga zeker vaker heen en ook voor anderen aanbevolen!!

 15. Ik kom af en toe bij Esmée voor een klassieke ontspanningsmassage of een shiatsu-behandeling. De ontspanning na de behandeling werkt bij mij lang door en ik verheug me altijd weer op een nieuwe afspraak!

 16. Ik heb Esmee op de opleiding leren kennen. Ik vind haar een toegewijde, hardwerkende, professionele vrouw. Ze weet wat ze wil en zet zich voor 100% in. Ik heb vaak met haar mogen oefenen op de opleiding en mis haar massages nu enorm. Tijd voor mij om snel weer eens bij haar langs te gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.