Corona voorzorgmaatregelen

maandag 11 mei 2020

| praktijk is weer open |
Halverwege februari stuurde ik een email met de mededeling dat de praktijk weer volop in running was, maar nog geen maand later gooit het coronavirus roet in het eten. De praktijk moest dicht. Ik vond het jammer dat ik niet kon behandelen, maar tegelijkertijd heb ik (stiekem) genoten van een leventje zonder al te veel verplichtingen en prikkels. En de zonnige dagen waren natuurlijk ook geen straf. Hoe heb jij het de afgelopen tijd ervaren?

Inmiddels hebben contactberoepen groen licht gekregen. Dus poging nummer twee: De praktijk is weer open!

| voorzorgmaatregelen |
Afgelopen dagen heb ik nagedacht over welke voorzorgmaatregelen ik wil gaan toepassen in mijn praktijk. Vooral vanwege hooikoorts, waar ik elk jaar last van heb. Vanmiddag zal ik nog een alternatieve behandeling ondergaan, waardoor mijn klachten hopelijk minder worden. Ook zal ik extra medicatie innemen. Alles om mijn hooikoortsklachten tot een minimum te beperken, alleen kan ik niet uitsluiten dat ik een keer kan gaan niezen. Zoals altijd zal ik dit in een andere richting in mijn schouder doen.

Gezondheid
Ik masseer zolang ik gezond ben, zonder (verkoudheids)klachten. Kom alleen als jij gezond bent, zonder (verkoudheids)klachten. Ervaar je verkoudheidsklachten, keelpijn, hoesten of verhoging, dan is het niet mogelijk om langs te komen voor een massage. Ook als een gezinslid klachten ervaart, verzoek ik je niet langs te komen. 

Mondkapjes
In principe zal ik geen mondkapje gaan dragen. Alleen op extreme pollendagen zal ik een mondkapje dragen wanneer ik het nekgebied en hoofd in ruglig behandel. Mocht je het op prijs stellen, dan kan ik op verzoek de gehele tijd een mondkapje dragen. Geef dit van te voren aan. Als jij een mondkapje wilt dragen, moet je deze zelf meenemen. 

Desinfectie
Bij binnenkomst zal ik een desinfecterende gel aanbieden, om je handen te reinigen. Ik verzoek je zo min mogelijk aan te raken, bijvoorbeeld door mij de deuren te laten openen. Uiteraard kan je nog steeds naar de wc, die blijft gewoon toegankelijk. Na elke klant wordt alles schoongemaakt.

Tijden
Kom op tijd, maar niet te vroeg. De tijd tussen behandelingen heb ik namelijk nodig voor een goede schoonmaak. Ook wil ik voorkomen dat klanten elkaar onnodig zien, want 1,5m afstand is in mijn praktijk onmogelijk. Daarom zijn mijn tijden (tijdelijk) aangepast. De standaard tijden zal ik hieronder vermelden. Deze zijn ook te zien in de online agenda, met uitzondering van de laatste tijd op donderdag. Het kan voorkomen dat ik contact met je opneem om te vragen of de afspraak iets eerder of later kan. Als er veel animo is, zal ik extra openingstijden aanbieden.

Tijden:
woensdag 16u / 18u30 / 20u 
donderdag 16u / 19u45

Prijzen:
45 min – € 41
60 min – € 51
90 min – € 71

Een afspraak maken kan in de agenda of stuur een appje naar 06 28879973.

Hopelijk tot snel! En tot die tijd wens ik je veel liefde, plezier en ontspanning toe.

Liefs,
Esmée