Corona voorzorgmaatregelen

| praktijk is weer open |
Halverwege februari stuurde ik een email met de mededeling dat de praktijk weer volop in running was, maar nog geen maand later gooit het coronavirus roet in het eten. De praktijk moest dicht. Ik vond het jammer dat ik niet kon behandelen, maar tegelijkertijd heb ik (stiekem) genoten van een leventje zonder al te veel verplichtingen en prikkels. En de zonnige dagen waren natuurlijk ook geen straf. Hoe heb jij het de afgelopen tijd ervaren?

Inmiddels masseer ik alweer volop. Daarmee heb ik geleerd wat belangrijk is voor de praktijk wat betreft de corona voorzorgmaatregelen.

| voorzorgmaatregelen |
Het allerbelangrijkste is dat je niet langs komt wanneer jij of iemand in je huishouden (verkoudheids)klachten ervaart. Heb je verkoudheidsklachten zoals hoesten, keelpijn of een verhoging, kom dan niet langs. Ook als iemand in je huishouden klachten ervaart, verzoek ik je niet langs te komen.

Ik masseer alleen zolang ik gezond ben, zonder (verkoudheids)klachten. Mocht ik klachten ervaren, dan ben ik genoodzaakt de massage af te zeggen.

Als je in de twee weken na de massage klachten gaat ervaren en/of als je corona krijgt vastgesteld, laat mij dit weten. Mocht er onder mijn klanten corona zijn vastgesteld, dan zal ik dit melden aan iedereen van de afgelopen twee weken.

Mondkapjes
In principe zal ik geen mondkapje gaan dragen. Alleen op extreme pollendagen (in verband met hooikoorts) zal ik een mondkapje dragen wanneer ik het nekgebied en hoofd in ruglig behandel. Mocht je het op prijs stellen, dan kan ik op verzoek de gehele tijd een mondkapje dragen. Geef dit van te voren aan. Als jij een mondkapje wilt dragen, moet je deze zelf meenemen. 

Desinfectie
Zoals altijd verzoek ik je om schoon te komen. Als aanvulling daarop verzoek ik je om thuis nog je handen te wassen met zeep. In de praktijk is een desinfectie gel aanwezig, al werkt dit niet afdoende tegen viruscellen. Tussen elke klant wordt de praktijkruimte gelucht en schoongemaakt. Uiteraard kan je nog steeds naar de wc, die blijft gewoon toegankelijk. Ook deze wordt na elk bezoek schoongemaakt.

Tijden
Kom op tijd, maar niet te vroeg. De tijd tussen behandelingen heb ik namelijk nodig voor een goede schoonmaak. Ook wil ik voorkomen dat klanten elkaar onnodig zien, want 1,5m afstand is in mijn praktijk onmogelijk. Daarom zijn mijn tijden (tijdelijk) aangepast. Het kan voorkomen dat ik contact met je opneem om te vragen of de afspraak iets eerder of later kan. 

Tijden:
woensdag 16u / 18u30 / 20u 
donderdag 16u / 19u45

Prijzen:
45 min – € 41
60 min – € 51
90 min – € 71

Een afspraak maken kan in de agenda of stuur een appje naar 06 28879973.

Hopelijk tot snel! En tot die tijd wens ik je veel liefde, plezier en ontspanning toe.

Liefs,
Esmée