Corona voorzorgmaatregelen

| praktijk is weer open |
De praktijk is geopend op een tijdelijke locatie aan de Sofiastraat in de Oosterpoort, Groningen. Vanwege de avondklok, zal ik de massages voornamelijk op zaterdag plannen.

| voorzorgmaatregelen |
Het allerbelangrijkste is dat je niet langs komt wanneer jij of iemand in je huishouden (verkoudheids)klachten ervaart. Heb je verkoudheidsklachten zoals hoesten, keelpijn of een verhoging, kom dan niet langs. Ook als iemand in je huishouden klachten ervaart, verzoek ik je niet langs te komen.

Ik masseer alleen zolang ik gezond ben, zonder (verkoudheids)klachten. Mocht ik klachten ervaren, dan ben ik genoodzaakt de massage af te zeggen.

Als je in de twee weken na de massage klachten gaat ervaren en/of als je corona krijgt vastgesteld, laat mij dit weten. Mocht er onder mijn klanten corona zijn vastgesteld, dan zal ik dit melden aan iedereen van de afgelopen twee weken.

Mondkapjes
Voor contactberoepen geldt een mondkapjes plicht.

Desinfectie
Zoals altijd verzoek ik je om schoon te komen. Als aanvulling daarop verzoek ik je om thuis nog je handen te wassen met zeep. In de praktijk is een desinfectie gel aanwezig, al werkt dit niet afdoende tegen viruscellen. Tussen elke klant wordt de praktijkruimte gelucht en schoongemaakt. Uiteraard kan je nog steeds naar de wc, die blijft gewoon toegankelijk. Ook deze wordt na elk bezoek schoongemaakt.

Tijden
Kom op tijd, maar niet te vroeg. De tijd tussen behandelingen heb ik namelijk nodig voor een goede schoonmaak. Ook wil ik voorkomen dat klanten elkaar onnodig zien, want 1,5m afstand is in mijn praktijk onmogelijk. Daarom zijn mijn tijden (tijdelijk) aangepast. Het kan voorkomen dat ik contact met je opneem om te vragen of de afspraak iets eerder of later kan. 

Hopelijk tot snel! En tot die tijd wens ik je veel liefde, plezier en ontspanning toe.

Liefs,
Esmée