Afspraak

Open
Zaterdag 4 februari 2023 zal de laatste dag zijn dat ik in Groningen masseer. Daarna ben ik voor onbepaalde tijd dicht. Zodra de praktijk aan huis klaar is, zal ik de deuren daar weer openen.

Afspraken kan je zelf makkelijk maken in de online agenda. Je moet hiervoor eenmalig een account aanmaken. Uiteraard kan je ook appen, bellen (06 28879973) of het contactformulier invullen.

NB! Afspraken moeten 24 uur van te voren worden ingepland en/of afgezegd.

NB1! De afspraak is pas definitief als deze per email wordt bevestigd. Heb je geen reactie ontvangen, neem dan telefonisch of via de app contact op.

NB2! Neem voor afwijkende tijdstippen, massages van 90 minuten of aanmeldingen/afzeggingen binnen 24 uur ook telefonisch of via de app contact op.

NB3! Op je telefoon wordt er op het kalenderoverzicht tijden aangegeven in kleur. Dit zijn bezette tijden, dus geen beschikbare tijden. Voor een duidelijk overzicht van de beschikbare tijden, kan je klikken op het balkje “vrij”. Ook kan je de agenda laten weergeven in desktop versie. De beschikbare tijden zie je dan als lege vakken staan. 

Wil je meer informatie voordat je een behandeling maakt? Dit vind je onder ‘Informatie‘. Hier staat wie ik ben, wat je kan verwachten en wat er van jou wordt verwacht. Ook vind je hier de privacyverklaring. Mocht je toch nog met vragen zitten, stel ze dan gerust. Alle contactgegevens staan bij ‘Contact‘.