Ontspanningsmassage

ontspanningsmassageonstpanningsmassageEen ontspanningsmassage zorgt voor innerlijke rust. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën, de sfeervolle ruimte en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben.

Daarnaast werkt deze massage stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Zoals elke massage zorgt het ook voor een betere afvoer van afvalstoffen en verbetert het de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

De massage is gericht op ontspanning, voor specifieke klachten kan je kijken bij de therapie behandelingen; segmentale massagetherapie, shiatsu of voetreflexologie.

Hoe?
Bij een ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van klassieke massagetechnieken, zoals strijkingen en knedingen. De nadruk ligt hier op vloeiende bewegingen. Er wordt uiteraard gebruik gemaakt van olie.

Waarvoor?
Een ontspanningsmassage kan onder andere helpen bij:

  •  vermoeidheid
  •  (voorkomen van) stress
  • te hoge spierspanning

Hoelang?
De duur van de massage kan variëren van 45, 60 tot 90 minuten. Eventueel kan de massage in combinatie met shiatsu worden gegeven.