Behandelingen

Plan op tijd behandelingen
Het leven is tegenwoordig snel, druk en gehaast. Er wordt veel van je verwacht. Daarnaast verwacht je vast ook veel van jezelf. Dat kan zorgen voor stress, vermoeidheid en lichamelijke klachten. Een goede balans met ontspanning, rust en stilte is daarom extra belangrijk! Zeker als je lichaam hierom vraagt. Dus luister goed naar je lichaam, laat het niet schreeuwen met klachten. Zijn die klachten er toch? Plan dan snel een behandeling in.

Behandelingen voor alle lichaamsongemakken worden in drie vormen gegeven; segmentale massagetherapie, shiatsu en voetreflexologie. Deze behandelingen zijn er op gericht de klachten van een lichaamsongemak oftewel een functiestoornis van het lichaam te verminderen of helemaal te verhelpen.

Bij de eerste afspraak vindt er een intakegesprek plaats waar alle klachten, symptomen en oorzaken worden besproken. Op grond hiervan zal ik de behandeling vormgeven. Dit gebeurt uiteraard in overleg. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor dit intakegesprek. Mocht het intakegesprek uitlopen (langer dan 15 minuten), dan kan dit wel invloed hebben op de duur van de eerste behandeling.

De behandelingen duren 45 minuten. In overleg is 60 minuten ook mogelijk. Ik raad je aan om elke week of om de week te komen, voor het beste resultaat. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van de ernst en duur van de klachten. Vaak zie je na 4-6 behandelingen  resultaat.  Voor een blijvend resultaat is het vaak goed om dingen in je leven aan te passen. Wellicht is het handig om te gaan sporten, oefeningen te doen of voeding aan te passen. Ook deze aspecten kunnen besproken te worden.

Ook als je geen lichamelijke klachten ondervindt, kan massage zinvol zijn.  Een ontspanningsmassage helpt namelijk stressgerelateerde klachten te verminderen en te voorkomen, draagt bij aan een gezondere leefstijl en werkt balancerend voor je lichaam en persoon. Zie het als een onderhoudsbeurt van je lichaam.

Meer informatie over de behandelingen kan je vinden onder de tabbladen bij deze pagina.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, vul dan het formulier in bij ‘Contact’, whatsapp, sms of bel naar het telefoonnummer 06 28879973 of maak een afspraak in de online agenda.